Amenzi pentru vitezomani

1368

Poliţiştii tulceni au desfășurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe tronsonul Ciucurova-Topolog. Lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Topolog, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ciucurova, au acţionat pe raza celor două localități unde au depistat şi sancţionat 19 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea sancţiunilor a fost de 7.990 de lei.
Totodată, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.
Astfel a fost depistat un bărbat de 49 de ani, din localitatea Măcin, judeţul Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Ciucurova cu viteza de 118 km/h. În urma efectuării controlul asupra documentelor auto şi a conducătorului auto, poliţiştii au constatat faptul că inspecţia tehnică periodică a autoturismului era expirată. Șoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile, s-a retras certificatul de înmatriculare şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.305 lei.
Accident
Un bărbat de 27 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcţia localităţii Babadag către localitatea Mihail Kogălniceanu, a acroşat două cabaline aflate pe carosabil. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei pasagere de 23 de ani, din localitatea Ialomiţa. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului şi deţinea permis de conducere corespunzător. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.
Mandat penal executat de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut în județul Tulcea un bărbat de 38 de ani pe numele căruia Judecătoria Tulcea emisese un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 4 ani şi 7 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Tulcea.