Locuri de muncă în Spania

1683

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor si ofera, prin intermediul Retelei EURES, 150 locuri de muncă în agricultură.
Muncitorii vor lucra în câmp – la culesul fructelor, la curățatul pomilor; în fabrică – la aranjarea fructelor în lăzi și in caserole.
Se caută pentru angajare 100 de femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 de bărbați pentru munca în câmp, din care 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat), 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști. Nu se solicită limbă străină.
Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp), 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică).
Beneficii și alte condiții: Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități și alte cheltuieli) angajatorul reține 10% din salariu în primul an și 5% din salariu în al doilea an. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește un set complet de lenjerie de pat și un echipament de protecție individual. Contractul de muncă se semnează în Spania după înscrierea în sistemul de securitate socială (NIE).
Durată contract: aprilie – septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.
Mod de aplicare: Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Elena Eleonora Diaconu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa nr. 10, camera 107, etajul 1, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea se realizeaza pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul agenției); copie act identitate; CV Europass în limba română; adeverință medicală „apt pentru muncă”.