Cursuri de calificare

1377

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie la unul dintre cursurile de calificare organizate în următoarea perioadă de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, în meseriile: agent vânzari; baby sitter; bucătar; cofetar; comunicare limba engleză; formator; lucrător în comerț; lucrător în creșterea animalelor; lucrător finisor pentru construcții; lucrător în mecanica agricolă; operator introducere validare și prelucrare date; ospătar; patiser; pavator.
Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. Tulcea), copie act de identitate, copie certificat de naştere, copie certificat căsătorie (pentru femei), copie diplomă studii (ultimul act de studii), adeverinţa medicală – apt pentru curs – eliberată de medicul de familie, adeverinţa de venit.
De la începutul anului 2016, au început și se afla in derulare șapte cursuri pentru 148 de persoane în meseriile ajutor mecanic auto, electrician constructor, manichiurist pedichiurist, agent securitate, barman, frizer.